全国统一热线:021-32205893
新闻中心您的位置:网站首页 >新闻中心 > KNOLL泵中国总代理,KNOLL机械制造有限公司
KNOLL泵中国总代理,KNOLL机械制造有限公司
更新时间:2017-11-20   点击次数:3713次

KNOLL泵中国总代理,KNOLL机械制造有限公司
2016年在这件事PREMIUM机床服务KFT。生命的又一个里程碑,当KNOLL机械制造有限公司是一家德国公司委托我们代表他们的产品在连接国内销售和服务的专营权。
自1970年成立以来,KNOLL Maschinenbau一直是用于过滤和处理切屑,运输系统,泵和污染冷却剂的金属基设备的供应商之一。
这些系统特别适用于*自动化的运输和处理任务。
我们专注于全面和长期的业务政策,我们不仅可以为客户找到的解决方案,而且可以规划,实施和跟踪。
我们的销售人员随时乐意回答您对KNOLL服务的任何疑问。
水泵
自公司成立以来,诺尔满足其需求,开发和制造泵。多年来,利用创新技术,泵在机械工程,汽车,化工,制药和食品等行业中已经非常流行。 Knoll还生产用于高粘度,污染或无润滑介质的泵。客户喜欢使用寿命长,可靠性高,维修方便,部件交付快速可用。
????
制品
主轴泵KTS
KTS主轴泵已成为Knoll 20多年的成功案例之一。提供用于高压应用的机床,冷却液润滑油(油,乳化液,稀释液)。一个典型的例子是钻/铣刀的内部冷却,冷却,润滑,切碎。 KTS用户提供创新技术,长寿命和耐磨损性。
主轴泵KTSV
在2003年,这个想法是将KTS主轴泵的改进版引入新市场。这个后来的发展被称为KTSV主轴泵,可以用于每0.5至200万mPas粘度的产品。 Knoll的这一系列产品的工程师已经提出了*的解决方案来满足客户的要求。通过减少停机时间和浪费,简化系统,KTSV产品系列为用户节约了大量成本。
Excenter螺丝刀MX
它流过的空心MX泵的模块化,智能化设计,适用于卫生应用或化学,染料,涂料,造纸等行业。 MX泵还受益于精细和低脉冲输送非常重要的工业应用。
旋转泵ML
ML旋转泵非常适合高性能的运输任务。这些领域是旋转活塞泵应用zui广泛的化妆品和食品行业。他们有一个小面积的需求,易于维护,其可爱的用户数十年的可靠性。
主轴泵MS
由于其高转速范围,MS螺杆泵既适用于粘性产品,又适用于CIP清洗泵。没有方向性变化的轴向交货,允许使用更精细的产品。
离心泵T
来自Knoll的离心泵自1972年以来一直在市场上销售,这得益于其防水设计,用于运输洗涤水和冷却液。它们具有,坚固,坚固的设计,使用寿命长,运输能力强。
柴油泵TSC
Knoll破碎机泵,冷却液泵,由铝片组成的集成减速器。泵可以处理长的铝屑,穿刺件适合泵送,并与冷却剂一起进入中央制备系统。因此,另一个分路器是多余的。由于坚固耐用的设计,诺尔冷却液泵非常灵活,使用寿命长。
压力助推器DHS
助推器DHS用于为机床提供冷却液。低压和/或高压泵增加中央单元的管线压力。在机床内部提供所需量的冷却液。
KNOLL泵中国总代理,KNOLL机械制造有限公司

SZIVATTYÚK

Amióta a vállalatot megalapították, a Knoll saját igényeinek kielégítésére, fejleszt és gyárt szivattyúkat. Az évek során az innovatív technológia alkalmazásával a szivattyúk nagyon népszerűvé váltak iparágakban, mint: gépgyártás, autóipar, vegyipar, gyógyszeripar és élelmiszeripar. Knoll szintén gyárt szivattyúkat, nagy viszkozitású, szennyezett vagy kenés mentes közegekhez. A termékek hosszú élettartamát, megbízhatóságát, könnyű szervizelhetőségét és az alkatrészellátás gyors elérhetőségét a vásárlók egyaránt kedvelik.

Termékek

Csavarorsós szivattyú KTS

A KTS csavarorsós szivattyú több mint 20 éve a Knoll egyik sikertörténete. Szerszámgépek nagy nyomású alkalmazásaihoz szállít, hűtő-kenőanyagot (olaj, emulzió, higított oldatok). Egy tipikus példa a belső hűtésű fúró/maró szerszámok, hűtése, kenése, forgács szállítása. A KTS felhasználóinak innovatív technológiát, hosszú élettartamot és kopásállóságot kínál.

Letöltés

Csavarorsós szivattyú KTSV

2003-ban született meg az ötlet, hogy a KTS csavarorsós szivattyú egy módosított változatát új piacokra vezessék be. Ezt a későbbi fejlesztést KTSV csavarorsós szivattyúnak nevezték el, amely minden 0,5-től 2,000,000 mPas viszkozitású termékre használható. A Knoll mérnökei, ennél a termékcsaládnál, egyedi megoldásokkal szolgáltak a vevői igények figyelembe véével. Az állásidők és hulladék minimalizálásával, a rendszer egyszerűségével, a KTSV termékcsalád jelentős költségmegtakarítást biztosít felhasználóinak.

Letöltés

Excenter csavarós pumpa MX

Moduláris és robusztus kialakításának köszönhetően, az átfolyó üreges MX szivattyú, alkalmas higiéniai alkalmazásokra, illetve kémiai, festék, lakk és papíripari iparágakban. Az MX szivattyú, olyan ipari felhasználásoknál is előnyt élvez, ahol a finom és alacsony pulzálású szállítás fontos.

Letöltés

Forgódugattyús szivattyú ML

ML rotációs szivattyúk rendkívül jól használhatóak magas köveményeket támasztó szállítási feladatokra. Ilyen területek a kozmetikai és élelmiszer iparágak, ahol a forgó-dugattyús szivattyúk a leginkább elterjedtek. Kis terület igényük, könnyű karbantartásuk, megbízhatóságuk már évtizedek óta kedvelt felhasználóik körében.

Letöltés

Csavarorsós szivattyú MS

Nagy sebesség tartományuknak köszönhetően az MS csavarorsós szivattyú, egyaránt alkalmasak viszkózus termékek szállítására és ezzel egyidejűleg, mint CIP tisztítási szivattyúk. Az irányváltozatás nélküli axiális szállítás, lehetővé teszi finomabb termékek alkalmazásánál.

Letöltés

Centrifugál szivattyú T

Knoll centrifugális szivattyúk 1972 óta a piacon vannak, vízhatlan kialakításuknak köszönhetően, mosóvíz és hűtőfolyadék szállítására használják. Jellemzőjük a nagy hatásfok, a robusztus, szilárd kialakítás, aminek köszönhetően hosszú élettartam és magas szállítási kapacitás garantálható.

Letöltés

Aprító szivattyú TSC

Knoll aprító szivattyúk, hűtőfolyadék szivattyúk, beépített szűkítővel az alumínium forgácsok miatt. A szivattyú képes hosszú alumínium forgácsok, szivattyúzásra alkalmas méretű darabokra szaggatására és a hűtőfolyadékkal együtt a központi előkészítő rendszerbe juttatásra. Ezáltal egy másik forgácsszűkítő felesleges. Szilárd és robusztus kialakításuknak köszönhetően a Knoll hűtőfolyadék szivattyúk rendkívül rugalmasak és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Letöltés

Nyomásfokozó szivattyú DHS

A nyomásfokozó DHS, a szerszámgépek hűtőfolyadékkal való ellátására szolgál. Alacsony-és/vagy magas nyomású szivattyúk növelik a hálózati nyomást, egy központi egységben. Innét látják el a szerszámgépeket a szükséges mennyiségű hűtőfolyadékkal.


KNOLL泵中国总代理,KNOLL机械制造有限公司

分享到:

返回列表返回顶部
COPYRIGHT @ 2016 上海维特锐实业发展有限公司     网站地图    沪ICP备13015955号-31   GoogleSitemap    关于我们 新闻中心 产品中心 联系我们

电话:
021-32205893
手机:
13795311448
传真:
021-52500777
点击这里给我发消息
 

化工仪器网

推荐收藏该企业网站